dr. Miseta Ildikó tulajdonos

Rólam

2017-ben végeztem lakberendezőként és azóta Pécsen és elsősorban a Dunántúlon foglalkozom lakberendezéssel és home staging-gel. Első megbízásaim után röviddel elkezdtem bútorokat és dekorációkat forgalmazni, hogy rugalmasan, gyorsan kiszolgálhassam ingatlanjukat eladásra szánó ügyfeleimet. A forgalmazáshoz párosult egy üzletnyitás – először Nova Interior Studio néven, mely 2019 óta kizárólagos működtetésemben Kiko Studio névre hallgat és Pécs belvárosában található. 150 nm –en működik raktárunk és emellett kis iroda-üzlet helyiségünk, ahol immár 3 lakberendező is fogadja ügyfeleit tapétakönyvekkel, függöny, anyagmintákkal.

Mit jelent a Kiko?

Az Egyesült Államokban éltünk családommal gyerekkoromban, ahol az Ildikó kiejtése sokszor gondot okozott az ott élőknek. 1990-ben ment férjhez a japán hercegnő, Kiko – így kerülve a média figyelmébe – és egyik japán családi barátunk kezdett Kikonak hívni engem – jelentése „örvendő gyermek” – mely jól is jellemzett engem. Hamarosan mindenki számára Kiko lettem – még iskolai bizonyítványomon is szerepeltem Kiko Miseta-ként. Magyarországra visszatérve – már leginkább szűk családom számára vagyok csak Kiko-ként ismert ☺

„Azt hiszem, hogy gondolkodásunk, kedélyünk, ízlésünk, szenvedélyeink és érzelmeink tekintetében attól a helytől függünk, ahol élünk.”

Jean de La Bruyére