„Azt hiszem, hogy gondolkodásunk, kedélyünk, ízlésünk, szenvedélyeink és érzelmeink tekintetében attól a helytől függünk, ahol élünk”

– Jean de la Bruyére –

Miseta Ildikó
Home Staging

Rólam mondták

„Céltudatosan kerestem és találtam rá a Kiko Studiora (Miseta Ildikóra). Rövid egyeztetés után céltudatosan és profi módon álltak az adott feladat megoldásához. A végzett munka eredményeként a modernné és fiatalossá varázsolt lakás minden várakozásomat felülmúlta! Köszönöm a minőségi és profi munkát.”

- Schváb Hajnalka

„Kedves Ildikó! Hálásan köszönjük csodaszép otthonunkat, melynek belső kialakítása a te munkád gyümölcse! Maximális szakértelem, hibátlan együttműködés, páratlan és tökéletes végeredmény jellemzi munkád, amelyért végtelenül hálásak vagyunk és melyet szívből ajánlunk azoknak, akik letisztult, otthonos végeredményt szeretnének új vagy régi otthonuknak.”

- Kovács család

„We have no words to describe to you how happy we are in our new appartment and when friends come they are delighted with the interior! Thank you for wverything, we were honored to work with you! We always recommend you to our friends for cooperation!”

Marija & Kire Ristevski

Miseta Ildikó vagyok,

a Kiko Studio megálmodója, tulajdonosa. Korábban a Nova Interior Studio-ból ismerhettetek, melyet 2020-ban közös cégtársammal megszüntettünk.

Már gyerekkoromban élveztem a bútorboltokban és régiségivásárokban való mászkálást, a festék illatát és mindig örültem amikor nagymamám valamit renovált, változtatott a házukon. Bár gyógyszerészként szereztem diplomát, vonzódásom mindig megmaradt az építkezések, szép enteriőrök iránt, így nem sokáig maradtam az egészségügyi pályán, lakberendezői tanulmányaim befejezése után azonnal belevágtam és Nektek köszönhetően sikeresen építem immár teljesen önállóan vezetett vállalkozásom.

Szeretném, ha a lakberendezés is minél inkább a tudatosságról szólna. Fontos az önismeret: szokásaink, családi vagy magánéletünk harmóniában történő megélése és a körülöttünk lévő tárgyak, fények, burkolatok erősen befolyásolják mindezt. Studiomban így nem csak függönyt, szőnyeget, lámpát, bútorokat és dekorációkat értékesítünk: igyekszünk hozzá megfelelő ajánlást, tanácsot adni, akár a választásban is szerepet játszani. Szeretném, ha a lámpa vagy a komód választása nem csak egy anyagi döntés lenne, hanem hosszútávú befektetés valami szépbe, ami az otthonod, munkahelyed hangulatát emeli, értékét növeli.

Szeretettel várlak Benneteket a KIKO Studioban Pécsen!

Jó design, jó emlékekhez!

projekt

elégedett vásárló

termék

Munkák

Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
kiko studio lakberendezés
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
kiko studio lakberendezés
kiko studio lakberendezés
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio
kiko studio lakberendezés
kiko studio lakberendezés
Kiko Studio
Kiko Studio
Kiko Studio

Rendezd be otthonod!

A
Kiko Studio-ban mindent megtalálsz!

Ha kérdésed lenne, írj üzenetet és hamarosan válaszolok.

kiko studio uzlet