A home staging célja

A home staging a lakás felkészítése, prezentációja eladásra lakberendezői háttérmunkával. Célja, hogy vonzó, igényes, érdeklődést felkeltő ingatlankínálat legyen a piacon, melyek kitűnnek az átlagos ingatlanhirdetések közül. Minden esetben figyelembe vesszük az aktuális piaci kínálatot -és a potenciális célközönséget felmérve dolgozunk. Átlagosnál magasabb áron –  Átlagosnál rövidebb idő alatt történő értékesítés

Egyik legnagyobb materiális javunk az ingatlanunk. Ennek ellenére sokan nem figyelnek a benne rejlő plusz értékekre – ingatlan eladása vagy kiadása során a racionális tényezők mellett mindig ott szerepelnek az érzelmek is. A home staging erről szól: úgy felkészíteni a lakást eladásra, hogy minél több érdeklődőnek, elnyerje tetszését minőségével, benyomásaival.

Kiko Stúdió - Lakberendezés és ingatlanértékesítés

Egyedülálló konstrukció

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat igénybe véve INGYENES a home staging! Lakásodat nem csak eladásra kínáljuk, hanem mindent meg is teszünk, hogy jól értékesíthető legyen.

Szolgáltatásaink

01

Tanácsadás

A leggyorsabb módja az együttműködésnek. 1 óra tanácsadás keretén belül elmondjuk a TOP áron való értékesítéshez való javaslatokat, teendőket – készítünk költségkalkulációt és az ezzel járó hozamot is megjósoljuk.

  • Díj: helyszíni 20.000 Ft/órától vagy online: 15.000 Ft/óra

02

Standard home staging

Teljeskörű lebonyolítás, szervezés, szállítás, ügyintézés  keretén belül varázsoljuk az ingatlant pár nap – maximum 2 hét alatt az ingatlant piacképessé! Az ingatlanban való „lakás”/életvitelszerű lakás nem akadály –minden szituációra van ötletünk, megoldás! Ha biztosra szeretnél menni a sikeresség terén – ez a jó megoldás!

  • Díj: egyszeri home staging munkadíj 80.000 – 180.000 Ft (plusz bútor- és dekorációbérlési díj)

03

Bútor- és kiegészítő bérlés

Független szolgáltatásként vagy a standard home staging szolgáltatásunkkal egyben igénybevehető. Erősen változó mennyi bútor, kiegészítő szükséges 1-1 ingatlan hangulatossá tételéhez.

  • Díj: 50.000 Ft – 200.000 Ft/hónap
  • Befektetőknek, ingatlanközvetítőknek, lakbernedezőknek, önállóan hirdető magánszemélyeknek is kitűnő lehetőség 150nm-es raktárunkban tárolt vagy 1 hónapon belül érkező bútoraink közül berendezni és tartósan bérelni bútorainkat! Gondold el: úgy adhatod ki üres ingatlanod, hogy jelképes összeget fizetsz havonta egy teljesen berendezett otthonért tét nélkül. A bútorok igény esetén értékesíthetők, ha pedig nincs rájuk szükség, visszük is magunkkal tovább.

Maximális haszon könnyedén

Tudtad, hogy a vásárlók 90%-a nem racionális, hanem érzelmi alapon hoz döntést? Az objektív paramétereken túl (pl. kertes házra van szükség, belvárosi ingatlant keresnek) a választásban már az érzelmek fognak dominálni a vásárlók zömében.

A jó ízléssel kialakított belső terek és ápolt környezet megnöveli az eladás sikerességét és csökkenti az alkut! 15 másodpercünk van egy benyomás kialakítására. Ennyi idő kell ahhoz, hogy valaki „beleszeressen” ingatlanunkba.

A home staging ezért sok pszichológiai elemet használ, amely az eladást megkönnyíti: kellemes színek, tisztaság, illatok mind-mind hozzátesznek a pozitív élményhez.

A home staging kiváló eszköz, hogy ne alkura építsünk, hanem maximális haszonnal adjuk el ingatlanunk!

Mi történik ha…

01

Az ingatlanban lakunk az eladás során?

Tudatosan előkészülünk a költözésre! Szelektálás – szükségtelen, fel nem használható értékeket forintosítunk, és frissítjük a lakás hangulatát. Van, ahol csak dekorálni kell, és van ahol tisztasági festéssel, javításokkal, 1-2 hét alatt hozzuk olyan állapotba az ingatlant, hogy a piacon a lehető legjobban teljesítsen és a legkedvezőbb benyomást keltse. Az otthont lakók életstílusához igazodó változásokat hajtunk csak végre- amelyben ők is kényelmesen mozognak.. Cél a tér „személytelenítése” – minél semlegesebb és ösztönszerűen kellemesnek ható kialakítás elérése.

Ingatlanközvetítés esetén NYÍLT NAPOKAT tartunk – ismerd meg hazánkban egyedülálló módszerünket az ingatlanértékesítésre!

02

Üres/lakatlan ingatlant szeretnék eladni?

Ilyenkor fő célunk, hogy a leendő vásárló előtt berendezett, térben elhelyezett élményt nyújtsunk, hogy elképzelhesse a lakást „használatban”. A melegség, otthonosság érzete mindenkire kellemes benyomást kelt. Bútorok, dekorációk bérlésével, megfelelő hangulatvilágítással és textíliákkal varázsoljuk a hideg, üres teret hívogatóvá.