Ingatlaneladás sikeresen

Egyedülálló módszerrel értékesítjük az ingatlanokat: hisszük, hogy a maximumot megmutatva, igényesen felkészítve eladásra érdemes csak az ingatlant eladni, ehhez pedig fel kell készíteni a piacra dobás előtt az ingatlant.

Konstrukciónk  verhetetlen a piacon: már bruttó 2% jutaléktól – hosszú távú elkötelezettségvállalás nélkül szerződünk ügyfeleinkkel, akiknek ily módon INGYENES a home staging szolgáltatásunk, bútor- és dekorációbérlés is!

Kiko Stúdió - Lakberendezés és ingatlanértékesítés

1

Miért éri meg nekünk?

  • magasabb áron és gyorsabban kelnek el az ingatlanok – sikerélményünk igen magas, ügyfeleink elégedettsége mindent visz!
  • hiszünk benne – számunkra ez a munka örömforrás – egy- egy szépen berendezett ingatlan eladása teljesen más élményt nyújt mint „csak” egy ingatlant a piacra dobni

2

Miért éri meg ügyfeleinknek?

  • Van, hogy befeketetés nélkül hozunk nem várt hozamot. Ha szükséges is javítások után befektetni minimális összeget az ingatlanba, garantáltan megtérül
  • Mert a home staging gyors! Maximum 2 hét alatt végzünk, de sokszor 1-2 nap készülés már elegendő
  • Mert mindent ránk bízhatnak – tapasztalatunkkal, csapatunkkal megoldunk mindenféle ügyes-bajos dolgot
  • Mert profi partnereinkkel végig tudjuk kísérni az egész ingatlanértékesítési folyamatot: jogász, pénzügyi tanácsadó, fotós, értékbecslő, műszaki szakemberek állnak rendelkezésünkre, hogy gördülékeny és minősített eladásról beszélhessünk

Konstrukcióink

Ingatlanközvetítés esetén a home staging munkadíj, bútor- és dekorbérleti díj a jutalékba épített- ily módon díjtalan!

Már 2% bruttó jutalékért dolgozva szolgáltatásaink köre a megszokott ingatlanközvetítői szolgáltatásokhoz képest igen széles! – rengeteg munkát, energiát fordítunk arra, hogy igényes, jól értékesíthető ingatlanok kerüljenek ki kezeink közül!

További szolgáltatásaink

  • Jogi szolgáltatások
  • Energetikai tanúsítvány készítése
  • Pénzügyi tanácsadás

Hogyan történik az ingatlanértékesítés ha…

01

Ha az ingatlanban lakunk az eladás során?

Tudatosan előkészülünk a költözésre! Szelektálás – szükségtelen, fel nem használható értékeket forintosítunk, és frissítjük a lakás hangulatát. Van, ahol csak dekorálni kell, és van ahol tisztasági festéssel, javításokkal, 1-2 hét alatt hozzuk olyan állapotba az ingatlant, hogy a piacon a lehető legjobban teljesítsen és a legkedvezőbb benyomást keltse. Az otthont lakók életstílusához igazodó változásokat hajtunk csak végre- amelyben ők is kényelmesen mozognak.. Cél a tér „személytelenítése” – minél semlegesebb és ösztönszerűen kellemesnek ható kialakítás elérése.

Ingatlanközvetítés esetén NYÍLT NAPOKAT tartunk – ismerd meg hazánkban egyedülálló módszerünket az ingatlanértékesítésre!

A nyílt nap célja

A nyílt nap célja, hogy emeljük a komoly érdeklődők, potenciális vásárlók számára az ingatlan értékét – összeszervezett – előre megadott napokon és időpontokban látogatható ingatlanbemutatással profi szolgáltatást tudunk nyújtani. Célunk nem a kapkodás, hanem az összeszedett, mindig friss, előkészített ingatlan bemutatása a leendő tulajdonosoknak – zavaró háttérzajok, élmények, tényezők nélkül. Az ingatlanhirdetésben látható fotók bemutatása a cél – a valóságban megtapasztalni azt amit a fotók csak sejtetnek. Ez a módszer sok ember számára idegen, szokatlan – sikeres azonban hatalmas! Jellemzően pár nyílt napra van szükség, hogy ajánlatokat fogadjunk az ingatlanra!

02

Üres/lakatlan ingatlant szeretnék eladni?

Ilyenkor fő célunk, hogy a leendő vásárló előtt berendezett, térben elhelyezett élményt nyújtsunk, hogy elképzelhesse a lakást „használatban”. A melegség, otthonosság érzete mindenkire kellemes benyomást kelt. Bútorok, dekorációk bérlésével, megfelelő hangulatvilágítással és textíliákkal varázsoljuk a hideg, üres teret hívogatóvá. Befektetőknek, már az ingatlanból kiköltözött ügyfeleknek tökéletes megoldás – kötelezettségvállalás nélkül. Ingatlanközvetítés esetén a bútor- és dekorációbérlés akár DÍJMENTES is lehet!

Ingatlanbefektetés

Nincs időd/kedved, esetleg bizonytalan vagy a felújítási munkálatokkal? Cégünk elsősorban Pécs és környékén, illetve Budapesten vállalja, hogy igényes, jól eladható/kiadható ingatlant varázsol Neked. Akár kulcsrakészen is megkaphatod ingatlanodat – a felújítás/átalakítás gondjának nagy részét levesszük válladról!