Hogyan zajlik a lakberendezés?

Lakberendezés során személyre szabjuk a teret. Ez természetesen legtöbbször nem egy személy igényeinek kielégítését jelenti, hanem családok, párok, befektetők szempontjait igazítjuk az adott megbízásnál adott lehetőségekhez. Sokrétű és változatos munka – minden egyes tervezés más és más hozzállást igényel, különféle lehetőségeket kínál. Elengedhetetlen a megbízokkal való személyes kapcsolattartás – ez sokszor nagy bizalmat is igényel. A lakberendezéssel tapasztalatot, összefogott elképzeléseket, megvalósítható belső terveket kap a megbízó.

Kiko Stúdió - Lakberendezés és ingatlanértékesítés

A lakberendezés Rólad szól

Mindenki számára elérhető és megfizethető a lakberendezés – hiszen szolgáltatásaink mélységétől függően lehet választani aszerint kinek mire is van szüksége. A lakberendezés Rólad szól! A lakberendező feladata, hogy megálmodja azt, amit sokszor nehéz elmondani szavakkal. Környezetünk – ahol eszünk, alszunk, élünk sokszor apróságok miatt okoz csalódást nekünk. Külső szemmel, objektív szempontok alapján tud segíteni az, aki ráérez a hangulatra amire vágyunk.

A lakberendezés életre kelti a tereket, amellett, hogy a funkciók tökéletes illeszkedésére törekszik.

Az építkezés, felújítás mögött fontos szakmai információk állnak, amellett, hogy a tulajdnosok személyisége, vagy egy kitűzött hangulatnak az elérése is a cél. Ebben fogjuk a kezedet – legyen szó tanácsadásról vagy teljeskörű berendezési terv készítéséről.

Csomagjaink

01

Tanácsadás

1 órás tanácsadás keretén belül elmondjuk a helyszínt és igényeket előzetesen felmérve javaslatainkat, ötleteinket.

  • Kinek ajánljuk? Talpraesett, tettrekész ügyfeleinknek hatékony, gyors megoldás.
  • Díj: helyszíni 20.000 Ft/órától vagy online: 15.000 Ft/óra

02

Alap csomag

Ügyfeleinknek ilyenkor bővített tanácsadással szolgálunk – részletesen leírva, montázsokkal,  alaprajzi elrendezéssel prezentálva az általunk javasolt elképzelést 2 variációban. A csomag részét képezheti egyedi bútorterv, alap látványok.

  • Kinek ajánljuk? Aki szeretne minden konkrét információt megkapni arról milyen lakberendezési termékeket vásároljon, hogyan fogjon neki egy felújításnak, hogy alakíthatja ki a kívánt hangulatot és szükséges van arra, hogy valakiben megbízzon. Ez a munkakapcsolat gyors és hatékony, de a tulajdonos/megbízó aktív közreműködésére nagy szükség van!
  • Díj: 3.000 Ft/nm-től

03

Teljes csomag

Ügyfeleink számára teljes lakberendezési tervet készítünk – mely alapján a kivitelezők is tudnak dolgozni. Világítási, kapcsolási terv, műszaki, gépészeti eszközöknek kiállás tervezése, burkolási terv készítése, látványok, bútortervek teljeskörűen rendelkezésre állnak. A kivitelezés során is rendelkezésre állunk előre megbeszélt számú konzultációra, illetve vásárlásokban, beszerzésekben is közreműködünk.

  • Kinek ajánljuk? Aki szeretne minél kevesebbet a felújítással, átalakítással foglalkozni.
  • Díj: 1.500 Ft/nm-től

Neked  miben segíthetünk?

A Kiko Studio megoldást kínál a belső terek megtervezésére, ingatlanok eladásra felkészítésére, illetve széles bútor-, dekoráció-, lakástextilválasztékával megoldást nyújt az egyedi otthon kialakítására.

Írj nekünk lakberendezési kérdésekben vagy ha ingatlanodat gyorsan és sikeresen szeretnéd értékesíteni!