Miben segít a Kiko Studio?

Az üzlet célja egy olyan központ létrehozása, ahol egy-egy lakberendezési vagy ingatlaneladási folyamatot teljeskörűen végig tudunk kísérni – partnereink anyagait és az általunk forgalmazott termékek egy részét be is tudjuk mutatni. Így nem csak terméket értékesítünk, hanem szakmai tudást, ízlést, stílust adva hozzá komponálni tudjuk az enteriőröket. A világítás tervezése például nem csak a lámpatestek kiválasztásában merülhet ki, hanem teljeskörű fényerő-tervezés, kapcsolási terv kidolgozását is jelenti.

Kiko Stúdió - Lakberendezés és ingatlanértékesítés

Koncepciónk

Koncepciónk komplex, lakberendezői háttérrel történő lakberendezési cikkek közvetítése. A termékek gondosan szelektáltak, hogy garantáltan egyedi élményhez juttassa használóit! – Mindez webshopon keresztül is elérhető, így országos lefedettsége van a cégnek. Szolgáltatásainkkal szeretnénk maximálisan egyedivé és személyesebbé tenni a vásárlást.

Studionk egyedülállóan foglalkozik ingatlanokkal is.

Szolgáltatásaink között megtalálható ingatlanközvetítést egyedülálló módon – home staginggel egybekötve végezzük. Hisszük, hogy van igény az ingatlanpiac minőségének javítására – hiszen a magyar emberek többségének vagyona nagyrészt ingatlanokban fekszik. Ennek maximális „kihasználása”, a vele való törődés még egy kevésbé elterjedt szemlélet a nyugat-európai országokhoz képest, de a változás élén járva szeretnénk meghonosítani a Dél-Dunántúlon elsőként.

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk mellett a home staging független szolgáltatásként is elérhető tanácsadás, kivitelezés, bútor- és kiegészítőbérlés tekintetében.

Így más ingatlanközvetítők, befektetők, lakberendezők számára is partnerek vagyunk egy-egy ingatlaneladási projektben.

A lakberendezés másik fő szolgáltatási szektorunk, ahol otthonod/ingatlanod belső tereinek optimális kialakításában segítünk neked. Szeretjük a laza, harmonikus, ügyfél stílusához illeszkedő tereket – melyek funkcionálisan is hosszú távon szolgálják a benne élőket, dolgozókat. Elengedhetetlen ehhez a területhez a bizalom, ügyfeleinkkel való egy hullámhosszon való együttműködés.

Ismerj meg minket

dr. Miseta Ildikó

tulajdonos, lakberendező, home stager

Ildikó a Studio és a Home megálmodója, tulajdonosa. Gyógyszerészi szakmáját hátrahagyva fordult a lakberendezés, home staging felé. Kedvenc stílusa a bohém, natúr, természetes anyagokat felhasználó – szabályokat kevésbé követő irányzat. Háromgyerekes anyuka – aktív, sportos életstílussal – mindig valamilyen „projekten” pörög.

Morvai-Kerepesi Eperke

üzletvezető, értékesítési vezető

Eper mindig mindennel képben van – röviden és tömören. Összefogja a lakberendezési megbízáskohoz kapcsolódó megrendeléseket, ügyfelekkel kapcsolatot tart, ingatlanközvetítői szerződéseket köt, számlákat rendez, áruval és webshoppal kapcsolatos teendőket intézi. Kedvességével, türelmével, figyelmességével mindenkit levesz lábáról – ügyfeleink, vásárlóink és csapatunk számára is a bázist képezi Eper. Odavan a macskákért – idomításukban felsőfokon jár!

Guth Eszter

home stager, lakberendező, ingatlanértékesítő

Eszter az IT szektorból szakadt ki kreatív munkáival, lakberendezői képzésének megszerzésével. Az ingatlanok igényes, újszerű eladása küldetés számára, lakberendezői munkáihoz pedig hatalmas lelkesedéssel, letisztult igényességgel áll hozzá. Kétgyermekes, sportot, aktív életmódot szerető nő – hatalmas mosolyával és tettrekészségével mindig lendületet hoz csapatunkba!

Neked  miben segíthetünk?

A Kiko Studio megoldást kínál a belső terek megtervezésére, ingatlanok eladásra felkészítésére, illetve széles bútor-, dekoráció-, lakástextilválasztékával megoldást nyújt az egyedi otthon kialakítására.

Írj nekünk lakberendezési kérdésekben vagy ha ingatlanodat gyorsan és sikeresen szeretnéd értékesíteni!

Partnerség

Az együttműködés partneri kereteire mindig személyre szabott kedvezményrendszert biztosítunk!

01

Ha lakberendező, belsőépítész vagy:

Megadjuk forrásainkat, és ízléseteknek megfelelően igyekszünk megrendelni a vágyott berendezési tárgyakat, konszignációban biztosítva a beszerzés idejét, aktuális árakat azoknak a termékeknek melyek honlapunkon nem elérhetőek.

02

Ha Home Stagingre van szükséged:

Elmondod mire vágysz, mit szeretnél berendezni milyen céllal és mi összeállítjuk hangulatmontázson mit tudunkbiztosítani 1-2 hetes határidővel raktárkészletünkből. Hosszabb távúegyüttműködésnél rendelünk is az adott igényeknek megfelelő ár-érték arányúbútorokat,dekorációkat, méretre szabatjuk a szükséges kiegészítőket, segítünk az eladás teljes felkészítésében is akár.

03

Ha befektető vagy:

Elmondod ki a célközönséged, kiknek szeretnéd értékesíteni az ingatlant és mi berendezzük, hogy a lehető legkevesebb gondod legyen az enteriőr kialakításával. Igény esetén egyedi bútorokat is megtervezzük.